05 90 71 360
Celjska cesta 40
3320 Velenje
Danes odprto še:
Show menu

Sensilab v Velenjki odpira trgovino

11. 6. 2018

Petek, 15. junij, bo zagotovo dan za zdravje, saj se v Velenjki odpira nova trgovina – Sensilab. Pridite in preverite širok izbor visoko kakovostnih prehranskih dopolnil in drugih izdelkov naravnega izvora, ki bodo poskrbeli za vaše zdravje in dobro počutje.


Ne zamudite izjemne priložnosti – na dan otvoritve vas bodo razveselili z EKSKLUZIVNO otvoritveno ponudbo: 50 % POPUSTA na vse izdelke, brez izjeme!


Že 8 trgovina v Sloveniji

Po Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novem mestu tudi Velenje dobiva trgovino Sensilab. Kot poudarja vodja trgovin pri Sensilabu Maja Žagar, njihove trgovine izstopajo iz povprečja predvsem zaradi personaliziranega pristopa. »Kdor išče nekaj, kar bi izboljšalo njegovo počutje in kakovost življenja, ne glede na to, kje tiči težava, bo pri nas zagotovo našel rešitev. Predvsem pa bo našel nekoga, ki ga bo toplo sprejel in mu prisluhnil.«


Brezplačne meritve in svetovanje

Temelj personaliziranega pristopa in svetovanja so brezplačne meritve, ki jih Žagarjeva toplo priporoča. »V naših trgovinah lahko opravite meritve telesne sestave, količine vitaminov in mineralov v telesu, stanja imunskega sistema ter oceno hidratiranosti in starosti kože. Posebej bi rada izpostavila tudi, da so meritve popolnoma brezplačne, kar je prava redkost. Na podlagi rezultatov posameznih meritev naše svetovalke pridobijo natančno in predvsem celostno sliko posameznika in mu tako predlagajo popolnoma personalizirano rešitev.«


Sensilab – slovensko podjetje, ki ponuja rešitve iz narave

Znamka Sensilab zajema širok izbor izdelkov s skupnim imenovalcem – sestavine naravnega izvora. »Sensilab je namreč slovensko podjetje, ki ponuja več kot 100 lastnih prehranskih dopolnil in drugih izdelkov naravnega izvora, ki ljudem pomagajo doseči dobro počutje. Naš navdih je narava in naravne rešitve, zato naši strokovnjaki pozorno spremljajo novosti na tem področju ter oblikujejo vedno nove in izpopolnjene izdelke s kliničnimi raziskavami in dokazanim delovanjem,« razloži Žagarjeva.


V trgovini Sensilab boste tako našli izdelke za hujšanje, razstrupljanje jeter, lajšanje bolečin v sklepih, krepitev spomina in imunskega sistema, lajšanje stresa in prebavnih težav, za ohranjanje mladostnega videza, naravno linijo vitaminov in mineralov ter še mnogo drugega.